onsdag 17 augusti 2011

Baconlindad kycklingfilé med fetaost och soltorkade tomater

Det här tog inte alltför lång tid och var mycket gott. Receptet är för 1 person.


1 kycklingfilé
3 skivor bacon
1/4 fetaost
2 skivor soltorkade tomater (inlagda)
1 tsk creme fracihe

Sås:
det som blev över av fetaost/soltorkadetomatblandningen samt en stor klick creme fracihe.

Lägg kycklingfilén för att tina i kylskåp kvällen före. Vid tillagning, skär ett djupt jack i filén. Blanda ihop en klick creme fracihe med mosad fetaost och strimla ner soltorkad tomat. Ta hälften av moset och stoppa in i kycklingen. Linda om med baconskivor så det täcker. Fräs runt om tills baconet fått färg. Lägg i ugnsfast form och in i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter. Blanda under tiden till såsen. När kycklingen är genomstekt, servera med såsen och isbergssallad. Mums!






-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Ska göra detta genast! :) funderade på om man kan ha något annat till istället för bara sallad.. Hm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Prova med potatisklyftor till. Det blir säkert gott!

      Radera