måndag 5 september 2011

Squashlasagne

Ett smarrigt och gott sätt att göra en LCHFlasagne på. Har man överbliven köttfärssås i frysen går den snabbt att tillaga.


400 g färdig köttfärsås
1 squash
2 dl grädde
en sabla massa riven ost, gärna lagrad

Skiva squashen och salta den. Låt stå en stund för att dra ur vätska. Skölj av och torka av. Koka upp grädden. Salta och peppra. Dra från plattan och i med en massa riven ost. Rör om så osten smälter. Lägg ostsås i botten på form, på med squash och sen på med köttfärssås. Upprepa och avsluta med ostsås överst. Toppa med lite extra riven ost och in i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter. Servera med en sallad.






-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Så gott. Perfekt att använda överbliven köttfärssås på.

    SvaraRadera