
1 gul lök
1 dl strimlade soltorkade tomater
400 g kantareller
150 g riven västerbottensost
4 dl grädde
4 ägg
1,5 dl persilja
Strimla löken. Häll av oljan ur tomaterna. Stek bort vattnet ur kantarellerna. På med en klick smör och bryn med löken. I med tomaterna och persiljan. Häll svampblandningen i gratängform. Blanda ihop ägg, ost och grädde. Smaka av med salt och peppar. Slå detta över svampblandningen. In i ugnen på 200 grader i ca 40 minuter.



-Mama Skogly ♥
Låter väldigt gott!
SvaraRaderaSkulle nog behålla pajskalet men låter riktigt gott! Och vilken fin form!!
SvaraRaderaVilket bra alternativ till pajerna, låter så himla gott!
SvaraRaderaGott gott.
SvaraRaderaMen gud så gott! Jag kan ta en portion, tack!
SvaraRadera