fredag 14 oktober 2011

Getost- och timjanfyllda champinjoner med zucchinipasta

Det här blev riktigt, riktigt gott, så det här kommer jag nog att göra igen. Ha en skön fredag, kära läsare.


2 port
8 champinjoner, stora
100 g getost
balsamvinäger
färsk timjan
olivolja
1 liten vitlöksklyfta
1 zucchini
parmesanost
ev pinjenätter

Ta bort stammarna på svampen. Blanda ihop osten med en skvätt balsamvinäger, olivolja, timjan och vitlök. Salta och peppra. Stoppa ostblandningen i svampen och ringla över lite olivolja. In med svamparna i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Hyvla zucchinin och stek i smör med salt och peppar. Häll zucchinipasta på tallrik, på med svamparna och riv över rikligt med parmesan och eventuellt pijenötter. Servera.

-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Dessa svampar brukar vi göra och lägga på grillen. Är mycket gott.

    SvaraRadera
  2. Nam, vad gott! Önskar dig en skön helg!

    SvaraRadera