tisdag 19 juni 2012

Spenat- och mozzarellasallad med krämig tomatdressing

Testade den här salladen efter ett tips från min kollega Gittan. Gott som tillbehör till grillat. Dressingen skulle man kunna äta med sked. Punkt!



70 g babyspenat
1 mozzarella
2 tomater
4 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
flingsalt
svartpeppar
1 tsk socker
pumpafrön
solrosfrön

Skölj spenaten och lägg på ett fat. Riv små bitar av osten och lägg på spenaten. Dela tomaterna och ta bort det rinniga innehållet. Lägg tomaterna i mixer tillsammans med olivorla och vinäger. Mixa. Smaka av med salt, peppar och socker. Ringla över salladen och toppa med pumpafrön och solrosfrön.

-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Vad spännande med en sådan tomatdressing! Måste testa! :)
    Ha en toppen onsdag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Låter gott och mumsigt med tomatdressing!

    SvaraRadera