torsdag 26 juli 2012

Krispiga kycklinglår

Tina stekte pilgrimsmusslor med corn flakes på igår. Men jag var steget före, ha! Det här receptet finns på bloggen sen tidigare, men det är väl värt att damma av. Bjöd pojkarna och Robert på dessa i Ostvik under veckan. Mumsig och krispiga kycklinglår. Supergott!


Krispiga kycklinglår

2 port

4 kycklinglår
50g smält smör
1/4 tsk vitlökspulver
1/2 krm paprikapulver
1/2 tsk salt
peppar
1 1/2 dl krossad corn flakes

Torka av de tinade kycklinglåren. Smält smöret och doppa kycklingen i.
Blanda
1/4 tsk vitlökspulver
1/2 krm paprikapulver
1/2 tsk salt
peppar
1 1/2 dl krossad corn flakes
i en påse och skaka om. Doppa kycklingen i krosset och lägg på plåt. In i ugnen i 225 grader ca 40 minuter. Täck över med folie efter halva tiden.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar