tisdag 14 augusti 2012

Baconlindad kycklingfilé med västerbottenost och lyxig sallad

Inspirationen till den här kommer ur en gammal Allers. Mycket gott.


Baconlindad kycklingfilé med västerbottenost och lyxig sallad

ca 4 port

4 kycklingfiléer
2 paket bacon
västerbottensost
persilja
salt och peppar

Salladen:
ruccola
mozzarellabollar, mini
babyplommontomater
avocado
pesto eller grön tapenade
rödlök

Dela varje filé i 4 bitar. Skär en skåra i varje del och lägg in västerbottenost och persilja. Salta och peppar. Linda varje bit med en baconskiva. In i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Göra salladen under tiden och servera.





-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Oj, oj, oj, vilken mat! Så smaskigt! Måste göra de rätterna också! Mums!
    Ha en fin kväll!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera