tisdag 28 augusti 2012

Lyxig bruschetta med kantareller och getost

Snälla nån så otroooligt gott! Ska ni bara äta kantareller en gång i år så är det här receptet ni ska använda. Jisses! Gör peston själv så blir den 1000 gånger godare. (Jag gjorde min utan pinjenötter eftersom jag får pinjemun...)


4 port

1 liter kantareller
4 shalottenlökar
smör
4 ciabattor
1,5 dl pesto
200 g getost

färsk timjan

Hacka löken och dela svampen om de är stora. Stek i smör. Salta och peppra. Skär av lcoken på bröden och gröp ur innehållet. Häll svampfyllningen i och klicka över pesto. Smula getost över och skjuts in i ugnen på 200 grader i cirkus 10 minuter. Garnerna med färsk timjan och njuuuut!



-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Oh... låter fantastiskt gott!
    Ha en toppen dag!
    kram kram
    //Lana

    SvaraRadera