söndag 5 augusti 2012

Snabblagad smörgåstårta med tonfisk och räkor

Den andra smörgåstårtan vi bjöd på har varit med på bloggen tidigare. Den är enkel och väldigt god. Ett recept jag fått av min bästis Anette. Snabblagad och himla god. Som vanligt bör man göra tårtan dagen innan så den hinner bli saftig. Röran är LCHF-vänlig.

Nu drar vi husvagnen till Piteå för att njuta av sista semesterveckan. Tjipp!

Snabblagad smörgåstårta med tonfisk och räkor


Röra:
3 dl grädde
1 liten burk keso
1 burk tonfisk i olja
dill
1/3 kaviartub
salladslök
2 kokta ägg

1 påse hällakaka (4 halvor)

Garnering:
3 ägg
tomat
vindruvor
1 burk räkor
apelsin
persilja

Slå av oljan från tonfisken, vispa grädden. Blanda ihop alla ingredienserna till röran. Bred över brödet, på med nästa bröd osv. Allt ska vara täckt. Gör gärna detta dagen innan den ska ätas så blir den saftigare. Garnera sedan med ägg, tomat, vindruvor och räkor som fått rinna av.

-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar