måndag 22 oktober 2012

Filépasta ala Papa Skogly

Nu ska faktiskt min man få göra ett inlägg, tro det eller ej. Den här gjorde han när jag var på tjejmiddag och det vara killkväll på Casa Hawk. Självklart provsmakade jag innan jag for. Mums!


Filépasta ala Papa Skogly

1 fläskfile
2 medelstora lökar. (inte bröst)
1 orange paprika
2 dl grädde (38% fett)
1 paket Cantadou vitlök & örter (kanske stavfel)
Pasta efter eget tycke.

Jo då gör man så här!
Fixa köttet, skär bort skiten som inte är go. Skivas tunt.
Stek snabbt i hög värme. Hacka löken (inte brösten) och dräm ner det när köttet har fått färg.
Daska ner 2dl vatten, 2 buljongtärningar av köttsmak. Låt puttra i 30-40 minuter.
Låt koka ner för att sedan hälla ner 2-3dl grädde, färskosten och finhackad paprika.
Koka upp och smaka av med peppar & salt. Serveras med spagge och riven permasan. INTE ketchup!

Masterchef Danne S.


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Låter otroligt gott! Härligt att "den andra halvan" också kan laga mat och att man inte alltid behöver stå vid spisen själv!
    Ha en fin dag!
    kram kram
    //Lana

    SvaraRadera