måndag 15 oktober 2012

Köttfärsbiffar med fetaost och persilja

Mumsiga köttfärsbiffar med smak av fetaost och persilja. Så gott!


Köttfärsbiffar med fetaost och persilja

500 g nötfärs
150 g fetaost
hackad färsk persilja
1 tsk salt
svartpeppar
0,5 dl grädde
1 ägg

Såsen;
2 dl grädde
ca 2 msk flödeost, svartpeppar
1 msk oxfond
ett stänk soja.

Blanda ihop ingredienserna till biffarna och forma biffar av smeten. Stek på bägge sidor i smör. Slå över grädde och låt koka ca 20 minuter under lock. Lyft upp biffarna. I med soja, oxfond och ost. Vispa. Servera biffarna med sås och valfritt tillbehör.




-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Oh, vad gott! Längesen jag använde fetaost... speciellt i biffar! Nu måste det bli ändring på det! :)
    Ha en toppen tisdag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera