lördag 20 oktober 2012

Vaniljpannacotta med vit choklad

Kajsas krämiga, lena, mumsiga efterrätt. Helt rätt.


Vaniljpannacotta med vit choklad

2 gelatinblad
1 tsk vaniljsocker
5 dl vispgrädde
1/2 dl strösocker
100 g vit choklad

Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Koka upp grädde, vaniljsocker, strösocker och låt sjuda i ca 3 min på låg värme. Låt den vita chokladen smälta ner i gräddkrämn. Ta upp gelatinbladen, krama ur vatttnet och rör sedan ner dem i grädden. Fördela i serveringsglas och placera i kylskåp minst 3 tim eller tills pannacottorna har stelnat. Toppa med blåbär och hyvlad mörk choklad!


-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Gott, gott, gott! Och så snyggt serverat!
    Ha en toppen söndag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Oh, så gott!
    Åt en fantastisk pannacotta jag med igår, men faktiskt med lakrits på toppen. Lite otippat, men väldigt gott! :)

    Ha en fantastisk söndagskväll!
    / Sonja

    SvaraRadera