torsdag 22 november 2012

Böcklingröra på hårt tunnbröd

Äntligen fredag, kamrater! Som jag har längtat. Idag ska tvätt sorteras, toa ska städas, promenad ska promeneras och väskor ska packas. Vi ska nämligen på ett litet äventyr imorgon!

En salt förrätt innan maten, kanske? Gick snabbt att tillaga men hade säkert varit ännu godare med riktig böckling i, istället för böcklingpastejen.


Böcklingröra på hårt tunnbröd

0,5 burk kesella (250 g burk)
100 g böcklingpastej
0,5 rödlök
0,5 kruka finhackad persilja
0,5 finhackat äpple
salt och peppar

till servering;
hårt tunnbröd
rom
persilja

Rör ihop kesellan med pastejen. I med hackad lök, persilja och finhackat äpple. Salt och peppar. Lägg upp på brödet, på med rom och garnera med persilja.

-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Mums, vilken god röra! :)
    Ha en toppen fredag!
    kram kram
    //Lana

    SvaraRadera