tisdag 20 november 2012

Rostade pizzafickor

En snabblagad middag som gick hem hos barnen. Tricket här är att köpa rätt pastasås för den avgör mycket av smaken. Kan även tillägga att barnen fick utan ruccola. De gillade även att äta pizzan ur folien, som en slags "hamburgerficka".


Rostade pizzafickor

pitabröd
rökt skinka
ruccola
tomatsås (pastasås)
ost

Dela bröden längs med så du får en över- och en undersida. På med tomatsås på brödens snittsidor. På med skinka, ruccola och ost och till sist locket. Paketera varje bröd i aluminiumfolie. Lägg på en plåt och in i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Dela varje bröd så du får halvor. Servera med fräsch grönsallad.

-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Ja, det här är något för mig också! Ser mycket gott ut!

    SvaraRadera
  2. Det är så gott med pizzasmaken! :)
    Ha en fin kväll!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera