fredag 23 november 2012

Snabb thai red curry med kyckling och glasnudlar

Snabbt, gott och hett. Det är bara att gilla. Vill man kan man byta ut kycklingen mot räkor eller så lite wokgrönsaker så blir den vegetarisk.


Snabb thai red curry med kyckling och glasnudlar

2 port

1 burk thai red curry (Mrs Cheng´s)
2 kycklingfiléer
1 förpackning glasnudlar

Strimla kycklingen och fräs i smör. Slå över soppan och låt koka tills kycklingen är genomkokt. Lägg i glasnudlarna och dra kastrullen åt sidan. Låt stå under lock i ca 3-5 minuter. Servera.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Mums vad gott! Ha en fin lördag!

    SvaraRadera
  2. Mmm...så gott med currysmaken! :)
    Ha en fin söndag!
    kram kram
    //Lana

    SvaraRadera