tisdag 18 december 2012

Linsdipp

En riktigt god röra som serverades med pitabröd som delats, skurits i trekanter och rostats i ugnen med olivolja och flingsalt.


Linsdipp

1 dl röda linser
2 dl vatten
1/2 grönsaksbuljongtärning
1 msk olivolja
1 pressad vitlöksklyfta
1 1/2 krm sambal oelek

1.Koka linserna i vatten och buljong tills de mosar sig, ca 12 minuter.
2.Låt det svalna och smaksätt med olivolja, vitlök och sambal oelek. Gott till det mesta från bröd till grönsaker.


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Oj, vad gott! Helt i min smak!

    SvaraRadera
  2. Den här röran låter väldigt gott! :)
    Synd bara att min mage klarar inte av linser...:(
    Ha en fin onsdag!
    Kramar!
    //Lana

    SvaraRadera