Idag bjuder jag på ett gott tillbehör. Vi åt dessa med helstekt fläskfilé, beasås och kryddsmör. Riktigt, riktigt gott!
Potatisburgare med bacon och persilja
4 port ca (10-12 st)
1 kg skalad potatis
4 äggulor
1 pkt bacon
0,5 dl persilja
1 vitlöksklyfta
citronsaft
salt
svartpeppar
potatismjöl till panering
smör till stekning
Skala och koka potatisen. Klipp baconet i bitar och stek. Riv vitlök och stek med i slutet av stektiden. I med äggulor och bacon/vitlöken, persilja, citronsaft, salt och peppar. Mosa. Forma biffar av moset och vänd sidorna i potatismjöl. Stek i smör på bägge sidor.
-Mama Skogly ♥
Oj, oj, oj, vad gott! Det blir nästan ett gott minne från barndomen! Min mamma brukade göra något liknande! :)
SvaraRaderaHa en fin kväll!
Kram kram
//Lana