tisdag 4 december 2012

Potatisburgare med bacon och persilja

Idag bjuder jag på ett gott tillbehör. Vi åt dessa med helstekt fläskfilé, beasås och kryddsmör. Riktigt, riktigt gott!


Potatisburgare med bacon och persilja

4 port ca (10-12 st)

1 kg skalad potatis
4 äggulor
1 pkt bacon
0,5 dl persilja
1 vitlöksklyfta
citronsaft
salt
svartpeppar
potatismjöl till panering
smör till stekning

Skala och koka potatisen. Klipp baconet i bitar och stek. Riv vitlök och stek med i slutet av stektiden. I med äggulor och bacon/vitlöken, persilja, citronsaft, salt och peppar. Mosa. Forma biffar av moset och vänd sidorna i potatismjöl. Stek i smör på bägge sidor.




-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Oj, oj, oj, vad gott! Det blir nästan ett gott minne från barndomen! Min mamma brukade göra något liknande! :)
    Ha en fin kväll!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera