söndag 20 januari 2013

Ruccolakräm

Fick ett spännande recept av Kikki på facebook som jag testade till grillat. Man kan även ha den som pålägg på rostade baguetteskivor. Verkligen gott!


Ruccolakräm

4-8 port

150 g ruccola
1 vitlöksklyfta
1,5 dl olivolja
2 dl solrosfrön
salt och peppar
2 msk vit balsamvinäger
1 msk flytande honung (kan hoppas över om man är strikt LCHFare)
150 g västerbottenost
0,5 citron, rivet skal och saft

Mixa allt utom olivoljan i matberedare. Droppa sedan ner olivoljan medan maskinen är igång. Låt gärna stå några timmar innan servering.


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Låter än en gång som något jag skulle gilla :)

    SvaraRadera
  2. Mmm...vad gott! Spännande recept! Det sparar jag till kommande grilltider! :)
    Ha en toppen måndag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera