Fick ett spännande recept av Kikki på facebook som jag testade till grillat. Man kan även ha den som pålägg på rostade baguetteskivor. Verkligen gott!
Ruccolakräm
4-8 port
150 g ruccola
1 vitlöksklyfta
1,5 dl olivolja
2 dl solrosfrön
salt och peppar
2 msk vit balsamvinäger
1 msk flytande honung (kan hoppas över om man är strikt LCHFare)
150 g västerbottenost
0,5 citron, rivet skal och saft
Mixa allt utom olivoljan i matberedare. Droppa sedan ner olivoljan medan maskinen är igång. Låt gärna stå några timmar innan servering.
-Mama Skogly ♥
Låter än en gång som något jag skulle gilla :)
SvaraRaderaMmm...vad gott! Spännande recept! Det sparar jag till kommande grilltider! :)
SvaraRaderaHa en toppen måndag!
Kram
//Lana