lördag 2 mars 2013

Brie- och pestofylld tomat

Det här receptet är tjyvat från Två små kök. Jag använde pesto med solrosfrön istället för vanlig. Det här smakade kärlek, mina vänner. Kär. Lek.



1 port

1 stor kvisttomat eller bifftomat
olivolja
balsamvinäger
franska örter (frysta)
pesto
brieost
rödlök

Skär av toppen på tomaten. Gröp ur innehållet. Ringla olja ocj balsam över. P å med örter. In i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter. Ta ut den och fyll med ost och pesto. Toppa med rödlöksringar. In i ugnen igen i ca 10 minuter tills osten har smält.











-Mama Skogly ♥

6 kommentarer:

  1. Oh, vad gott! Vilka smaker! Receptet sparas! :)
    Ha en toppen lördag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Det ska testas! Du har så många härliga recept. ♥

    SvaraRadera
  3. Har spanat på dessa rackare inne hos Lotta innan och de ser onekligen goda ut! Jag väntar nog tills tomaterna är goda och solmogna igen, sen är det jag som också mumsar fyllda tomater!

    SvaraRadera
  4. Åhh, ser så smarrigt ut! Men lilltrollet gillar inte grillade tomater, eller stekta för den delen, så det skulle inte gå hem här. Trollfar gillar inte "konstig ost" heller, så det där är nåt jag får spara till nångång när bara jag o stortrollet ska äta. :)

    SvaraRadera