1 port
1 stor kvisttomat eller bifftomat
olivolja
balsamvinäger
franska örter (frysta)
pesto
brieost
rödlök
Skär av toppen på tomaten. Gröp ur innehållet. Ringla olja ocj balsam över. P å med örter. In i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter. Ta ut den och fyll med ost och pesto. Toppa med rödlöksringar. In i ugnen igen i ca 10 minuter tills osten har smält.
-Mama Skogly ♥
Oh, vad gott! Vilka smaker! Receptet sparas! :)
SvaraRaderaHa en toppen lördag!
Kram kram
//Lana
Åh, vill ha, NU!
SvaraRaderaDet ska testas! Du har så många härliga recept. ♥
SvaraRaderaTack!
RaderaHar spanat på dessa rackare inne hos Lotta innan och de ser onekligen goda ut! Jag väntar nog tills tomaterna är goda och solmogna igen, sen är det jag som också mumsar fyllda tomater!
SvaraRaderaÅhh, ser så smarrigt ut! Men lilltrollet gillar inte grillade tomater, eller stekta för den delen, så det skulle inte gå hem här. Trollfar gillar inte "konstig ost" heller, så det där är nåt jag får spara till nångång när bara jag o stortrollet ska äta. :)
SvaraRadera