lördag 4 maj 2013

Cambozolafylld fläskfilé med stekta tomater

Hittade ett spännande recept hos Två små kök som jag blev sugen på att prova, så det blev gårdagens middag. Supersmarrigt och rekommenderas! Det var superenkelt att förbereda också. I like!

Pojkarna är i Valliden i helgen. Vi hade renoveringsdag på Bulleri igår och fixade och donade där. Sen drog jag på stan och köpte examenskläder och Max och mig. Danne och jag drog en repa med vår nya bil och sen blev vi bjudna till grannarna en tväris. Det var trevligt! Sen åt vi middag , såg tv och lyssnade på 80-talsmusik. Vi var uppe ända till halv 2! En härlig dag! Men nu längtar jag efter mina killar...



Cambozolafylld fläskfilé med stekta tomater

fläskfilén, ca 4 portioner
1 fläskfilé i 12 skivor
180 g cambozolaost i 12 bitar
salt och svartpeppar
smör att steka i

ett gäng cocktailtomater

Lägg köttskivorna på ett skärbräde, lägg på lite plastfolie och tjonga till med botten på en kastrull så att de plattas ut ordentligt. Lägg en bit cambozola på varje skiva och vik ihop. Fäst med tandpetare. Stek på hög värme ungefär tre minuter på varje sida i smör. Salta och svartpeppra.

Halvera tomaterna och stek snabbt i smör.

Ni som vill serverar även t ex klyftpotatis till.



-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Åh vad gott, varma tomater är en höjdare:)
    Ha en fin dag
    Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

    SvaraRadera
  2. Ser riktigt smarrigt ut och perfekt med inte alltför många ingredienser!

    SvaraRadera