Valborgsmässoaftonens efterrätt som föll Therece i smaken. Hoppa inte över chokladdekorationen runt glaset, det är halva grejen att dricka lite, gnaga lite på kanten osv...

Kahlua milkshake
Glasdekoration:
mjölkchoklad
ett fint strössel
Coops "Kolaglass med kolasås"
mjölk
Kahlua
en skvätt rom
Smält chokladen över vattenbad och doppa glaskanten runtom. Doppa direkt i strössel, låt stelna ett par timmar.
Fram med matberedaren. I med glassen, mjölk, Kahlua och lite rom. Mixa så den blir slät. Häll upp i glasen. Servera på dirren!

Vill även slå ännu ett slag för den här mattidningen. Mitt kök kommer ut ganska ofta och ibland med specialnummer. Det är många recept i den som man vill prova och så är det varje gång. Den här rackaren tar de 25 kronor för nu. Värt!
-Mama Skogly ♥
Det låter jättegott och det är fint med dekorerad kant! Ha en fin fredagskväll!
SvaraRaderaÅh, vad gott!
SvaraRaderaBlir riktigt sugen.