torsdag 30 maj 2013

Varma baguetter med salami och mozzarella

Ett gott tillbehör till soppa.



Varma baguetter med salami och mozzarella

4 port

1 stor baguette
1 rödlök
2 kulor mozzarella
2 tomater
ruccola
salami

Kryddsmör:
50 g rumsvarmt smör
persilja
1 vitlöksklyfta
salt och peppar

Till gratinering:
2 dl riven parmesan

Gör kryddsmöret. Skiva brödet, men inte hela vägen genom. Skär osten i tunna skivor, även tomaten. Strimla rödlöken. I varje skåra, stoppa kryddsmör, salami, ost, rödlök och ruccola. Lägg på bakplåtspapper och fördela parmesanen över. In i ugnen på 225 grader i ca 7-10 minuter.



-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Jaaa, så gott då. Känns att vi gillar liknande saker :)

    SvaraRadera
  2. Mmm...smaskigt! Smart att göra så med baguette! Läggs på minnet! :)
    Ha en toppen fredag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera