tisdag 25 juni 2013

Matig lunchmacka

Från senaste Mersmak, ett perfekt picknicktips! Salt, gott och krispigt!



Matig lunchmacka

4 portioner
8 skivor bröd, gärna surdeg
4 msk majonnäs (helst Hellman´s
4 vändstekta ägg (krydda med allroundkrydda)
100 g skivad falukorv
8 salladsblad
1 skivad bifftomat
0,5 skivad gurka

Bred majonnäs på brödskivorna.
Lägg ihop bröden två och två med stekt ägg, korv (ev stekt), sallad, tomat och gurka emellan.
Packa in mackorna i smörpapper och skär med tandad kniv på mitten.

-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Gott, gott! Perfekt sommarmat! :)
    Ha en fin kväll!
    Krama!
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det här var mums. Hoppas du hade en fin kväll du med!

      Radera