lördag 13 juli 2013

Gravlax på tunnbröd med färskpotatissallad

Den här rackaren har jag glömt blogga om. Riktigt smaskig. Receptet är från Buffé men jag har gjort om det lite.



Gravlax på tunnbröd med färskpotatissallad

500 g små färskpotatisar
1 dl gravlaxsås
0,5 dl creme fracihe
1/2 rödlök
1/2 dl finhackad gräslök
1/2 dl finhackad dill
smaka av med salt och nymalen svartpeppar
50 g rökt stenbitsrom
300 g gravlaxskivor
10 st hårt tunnbröd

1.Koka små färskpotatisar i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och låt svalna något.
2.Blanda gravlaxsås med creme fracihe. Finhacka rödlöken, gräslöken och dillen. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
3.Dela potatisen och blanda ner i såsen tillsammans med stenbitsrommen. Servera gravlaxskivor och hårt tunnbröd till potatissalladen.

-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar