torsdag 8 augusti 2013

Parmesan- och sardellsnurror

Salta tilltugg.



Parmesan- och sardellsnurror

ca 16 st

250 g smördeg
1 uppvispat ägg
50 g avrunna sardeller
4 rågade msk finriven parmesan

Kavla ut degen till 24X26 cm rektangel. Pensla lite ägg och placera ut fyra rader med sardeller, läns med långsidan på smördegen. Strö parmesan mellan raderna av sardeller.
Rulla ihop degen från långsidan. Kyl 30 minuter i palstfolie.
Skär i tunna skivor. In i ugnen på bakplåtspapper i 12-15 minuter i 200 grader. Servera.



-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Mums mums! Perfekt som snacks eller kanske förrätt? :)
    Ha en toppen fredag!
    Kramar!
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Så gott med fylld smördeg. Ha en bra fredag, kram!

    SvaraRadera