fredag 2 augusti 2013

Pulled pork i hamburgerbröd

Vi bjöd svärmor och svärfar på mat i söndags. Satte in köttet och sen drog vi till stranden några timmar. Använde receptet från Jennys matblogg. Köttet blir supermört!



Pulled pork i hamburgerbröd

1,2 kilo fläskkarre
salt, peppar och cayennepeppar
3 msk olivolja
3 dl barbecuesås
2 gul lök
1 vitlöksklyfta

Tillbehör : gott bröd, sallad och goda såser

Gör så här :
Ställ ugnen på 100-120 grader.
Häll i olja i en ugnsform med lock, lägg ner köttet, salta, peppra krydda, gnid in samtliga i köttet. Skala hacka / separera löken och lägg ner i formen tillsammans med köttet.
Bred ut barbecuesåsen över köttet, ställ på ett lock och ställ in i nedre delen av ugnen.
I en sådär 7- 8 timmar. När köttet är klart så ska det liksom dela sej när det är färdigt, så fort du sätter gafflen i det.







-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar