söndag 1 september 2013

Vegetariska pizzasnurror

Jag inleder arbetsveckan med att VABa. Max är sjuk. Förkyld och hostig. And so it begins... Allihopa nu i kör: The wheels on the bus go round and round...

Favorit i repris. Dessa tilltugg blir bara sååå goda. Servera dem varma och njuuut!



Vegetariska pizzasnurror

ca 24 st

2 plattor smördeg
tomatpuré
västerbottensost
herrgårdsost
vitlök
1 kruka persilja
ägg till pensling

Tina smördegsplattorna. Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut smördegsplattorna till dubbla storleken. Bred tomatpuré över hela, förutom ca 2 cm på ena kanten. Riv ostarna grovt och blanda i hackad persilja och en stor riven vitlöksklyfta. Lägg ut detta på plattorna. Pensla den tomma remsan med uppvispat ägg för att rullen ska ta ihop.
Rulla ihop. Pensla ägg runt om och skär upp i centimeterstora skivor.
Grädda i ugnen ca 10-13 minuter. Om man vill kan man förbereda detta innan men vänta med gräddningen tills just innan servering. De är godast att äta nygräddade.

-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar