Idag bjuder jag på en riktigt mumsig middag som var enkel att göra. Servera gärna med avokado och en god vitlökssås.
Köttfärspanna
4 port
Köttfärssås:
400 g köttfärs
1 köttbuljongtärning
1 gul lök
2 msk tomatpuré
1 skvätt vatten
salt och peppar
Övrigt:
1 förpackning cocktailtomater
4-6 ägg (jag hade tyvärr bara tre hemma)
persilja
parmesanost
Fräs köttfärsen och i med resten av ingredienserna. Låt puttra under lock ca 1 timme. Kolla med jämna mellanrum så att den inte har blivit för torr. Späd i så fall med mer vatten.
Kicka ner cocktailtomaterna och låt det bli varmt. Gräv några gropar i köttfärsen och knäck ner äggen. Låt puttra under lock i ca 8 minuter. Klipp över persilja och riv över parmesanost.
Servera gärna avokado till och eventuellt en vitlökssås.
-Mama Skogly ♥
Aj, aj, ja, inte kul med svinkoppor! :( Min dotter hade också det när hon var liten...
SvaraRaderaHoppas han kryar på sig snart!
Gott med köttfärs som stått och puttrat i en god tomatsås! :)
Ha en fin dag!
Kram
//Lana
Åh, jag har tänkt testa att knäcka ägg över köttfärs och nu blev jag påmind. Ser så gott ut.
SvaraRaderaDet var mums vill jag lova!
Radera