torsdag 14 november 2013

Avokado med krabba, chili och färsk koriander

Friday baby! Ska strax skicka iväg storkillarna på skolan sen blir det mysfrukost med Love. Vi ska filura på lite julklappar och sen ska vi nog slå på lite julmusik och julbaka lite. Ja, nu kan jag inte stå emot längre...

En mumsig förrätt. Jag lyxade till det och använde köttet ur krabbklor. Mums!



Avokado med krabba, chili och färsk koriander

4-6 port

6 avokado
1-2 röda chilifrukter
1 liten rödlök
1 lime
1 burk salladskrabba
1 dl creme fracihe
3 msk majonnäs
salt och peppar
färsk koriander

ev. sweet chili till servering

Dela avokadon. Gröp ur och mosa. Blanda med finhackad chili, rödlök, saften från limen, krabba, creme fracihe och majjo. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner lite hackad koriander. Lägg blandningen i skalen och toppa med koriander. Servera ev. med sweet chilisås.
(recept från Elle Mat & Vin)



När snön har kommit får man julbaka. Så det så.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Vad gott och fräscht det ser ut! Helt i min smak!
    Oj, vad mycket snö ni har! Mysigt! Ja, det är klar att man kan börja julbaka! Bara två veckor kvar till första advent! :)
    Ha en fin fredag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är mysigt med snö så här i november, men det är inte lika roligt när det är massor kvar och kommer ännu mer i mars... Ha en fin fredag du med!

      Radera