Ha en fin dag!
Det här receptet var med i förra veckans Coopreklam. Gott, gott och skönt med lite variation till det vanliga tacokonceptet.

Kyckling med krispigt tacotäcke
4 portioner
500 g kycklingfiléer
15 tortilla eller nachos
35 g tacokrydda
Till servering t ex:
8 tortillabröd
300 g majskorn
riven ost
0,5 tärnad gurka
150 g sallad
3 tomater, i bitar
3 dl valfri tacosås
guacamole
Sätt ugnen på 250 grader. Dela varje filé i 4-5 långsmala bitar. Lägg chipsen i en plastpåse och bulta med knuten näve eller en träslev så att de krossas till små smulor. Häll i tacokryddan och blanda runt. Lägg kycklingen i plastpåsen och vänd runt så att den blir panerad runt om.
Lägg bitarna på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Grilla i övre delen av ugnen av tills kycklingen är genomstekt och ytan knaprig ca 10 minuter. Akta så det inte bränns.



-Mama Skogly ♥
Vad mysigt det låter med ledig dag med sovmorgon och filmdejt!
SvaraRaderaDet var precis vad jag behövde, kan jag säga! :D
Radera