Himla god pasta som inte är så svår att svänga ihop.
Pasta med entrecote, vitkål och svamp i sås
2 port
250 g entrecote
100 g vitkål
1 decimeter purjolök
150 g champinjoner
1 vitlöksklyfta
0,5 dl solrosfrön
2 msk rött vin
2,5 dl grädde
0,5 köttbuljongtärning
salt och peppar
chili flakes
färsk pasta och parmesan till servering
Stek köttet så det blir rött/rosa. Lägg åt sidan och låt svalna. Strimla köttet. Strimla purjon, vitkål och svamp. Riv vitlök. Fräs grönsakerna i smör tills de fått färg. Strö solrosfrön över. På med vinet och sedan grädden och buljongtärningen. Smaka av med salt och peppar samt chili flakes. I med köttet och låt det bli varmt. Servera med färsk pasta och riv parmesan över.
Pastasåsen är low carb.
-Mama Skogly ♥
Hej Maria! Tack för tipset. Ska in och kika på länken nu!
SvaraRadera