lördag 1 februari 2014

Fläskfilékebab

Anette och Robert var hos oss igår. Bjöd på denna men Anette fick en vegetarisk variant. Receptet på det kommer senare. Hur som haver fick detta full pott av samtliga. En riktig hit!



Fläskfilékebab

1 fläskytterfile i marinad (se nedan)
vitlökssås (se nedan)
röd kebabsås
pitabröd
romansallad
majs
tomat
gurka
rödlök

Marinad
spiskummin
paprikapulver
kebabkrydda
chilipulver
koriander
vitlökspulver
salt och peppar
rapsolja

Vitlökssås
creme fracihe
majonnäs
vitlök
italiensk salladskrydda

Gör marinaden. Putsa köttet och strimla. Låt ligga i marinaden några timmar. Fräs köttet så det blir klart. Servera med såsen och grönsaker i pitabröd som man rostat i brödrosten.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: