måndag 21 april 2014

Kebabmarinerat kött i pitabröd med grönsaker och sås

Våra vänner Martin och Annika hälsade på oss igår, med sin lille kille Eddie. Vi bjöd på det här och såg SAIK ta hem guldet igen. Det firades med glass och kakor.

Ha en god vecka, kamrater!



Kebabmarinerat kött i pitabröd med grönsaker och sås

Köttet:

2 st fläskiléer
Santa Marias kebabkrydda
spiskummin
salt och peppar
olja

Kebabsås:

2 dl creme fraiche
2 msk chilisås (tomatvarianten)
italiensk salladskrydda
chili flakes
kebabkrydda (Santa Marias)
pizzakrydda
paprikapulver

Rör ihop. Klart!

Tillbehör:

pitabröd
sallad
gurka
riven ost
paprika
tomat
rödlök

Ansa köttet och skär i skivor. Marinera och grilla tills det är genomstekt. Strimla köttet i mindre bitar och servera med tillbehören.




-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Åh pita var längesedan, skall göra det i veckan. Köte sojastrimlor igår som jag tänkte testa

    SvaraRadera