måndag 26 maj 2014

Fresh island pastasås

Regntungt och grått idag, men det förväntas spricka upp. Idag jobbar jag på vårt föräldrakooperativ och laddar med kaffe inför allt bus.

Snabblagat som tusan och alla åt med god aptit. Bra sätt att bli av med julskinkan också.



Fresh island pastasås

400 g kokt eller rökt skinka (vi tog julskinka ur frysen)
4 dl grädde av valfri kaliber
1 påse OLW Fresh Island dipp
persilja

Till servering:
riven parmesan
valfri pasta
svartpeppar

Strimla skinkan och fräs i smör. Slå över grädde och häll över pulvret. Vispa ihop. Strö över persilja och låt puttra medans pastan kokar. Servera med valfri pasta, riven parmesan och nymalen svartpeppar.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Det här får jag prova!
    Nu har jag gjort din Citronkladdkaka och din aubergine- och paprikaröra! Supersmaskigt allting. Men det är väl därför bloggen heter så! =)

    Tack för superinspirerande blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä men tack! Vad glad du gör mig! Kram på dig!

      Radera