Bjöd Cicci på den här när vi hade filmmaraton en fredag.
Pasta med lövbiff och svamp
700 g lövbiff
2 vitlöksklyftor
1 burk hela champinjoner (400/230 g)
1 klick smör
1,5 köttbuljongtärning
3 dl grädde
1 tsk soja
1 tsk fransk senap
1 msk torkad dragon
Dela svampen i fyra delar. Hacka löken. Fräs detta i smör och lägg åt sidan.
Fräs snabbt köttet i omgångar. Krydda med salt och peppar.
Häll ner svamplökfräset och slå över grädde.
I med soja, senap, riven vitlök, buljongtärningar och dragon.
Låt puttra ihop.
Servera med valfri pasta.
-Mama Skogly ♥
Och den var väldigt got!
SvaraRaderaTackar!
Jag håller en tumme för att måendet ska vända!
Tack! Det är på g!
RaderaKrya på dig! Ha en fin helg, kram!
SvaraRaderaTack! Kram!
Radera