söndag 6 juli 2014

Teriyakibiff i salladskoppar

Fick ett smarrigt tips av min vän Kikki om denna. Snabblagat och low carb. Gott och enkelt i denna värme. Det hade nog varit gott med avokado i också, nu när jag tänker efter...

Tack Kikki, för att du delar med dig av det goda!



Teriyakibiff i salladskoppar

6 port

350 g lövbiff
2 msk teriyakisås
0,5 gurka
2 msk koriander, färsk
0,5 lime
salt
6 små gemsalladsblad
1 röd chili
0,5 rödlök

Skär köttet i strimlor och marinera i såsen. Hacka gurkan och lägg i skål, i med limesaft och hackad koriander. Salta och rör om.
I med smör i stekpannan och fräs köttet snabbt. Lägg gurkblandningen i salladsbladen och på med köttet. Toppa med röd chili och skivad eller hackad rödlök. Servera och bli kladdig men nöjd.



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar