Bookmaker toast
2 port
4 skivor ljust surdegsbröd
hemmagjort vitlökssmör
2 skivor ryggbiff
salt och peppar
2 blad romansallad
0,5 rödlök
1 dl färsk pepparrot
1 tomat
1 saltgurka
Senapskräm:
1 dl creme fracihe
1,5 msk grovkornig senap
1 tsk flytande honung
salt
Blanda ihop senapskrämen.
Skär brödet i fyra stora skivor och grilla snabbt över grillen. Pensla med vitlökssmöret.
Grilla snabbt köttet så det blir rödrosa. Salta och peppra.
Bred senapskrämen på brödet och lägg på romansallad.
Strimla köttet och lägg på. På med skivad tomat och rödlök. Riv pepparrot över och på med brödet som ett lock.
Stick igenom ett grillspett och dekorera med saltgurka.
Servera gärna med klyftpotatis och en god dressing.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar