torsdag 9 oktober 2014

Hemmagjort kebabkött på älgfärs

Friday, baby! Max har namnsdag idag och de andra två pojkarna har haft det nyligt, så jag lovade ett baka en liten kaka. Har gjort en fuskvariant som nu står i ugnen, så när storkillarna kommer hem från skolan ska vi fika. Cicci ska komma på lunch också. Vi hade tänkt gå en promenad, men det regnar ju så infernaliskt! Vi får se vad dagen har att bjuda på i övrigt. Have a good one, kamrater!

Min bloggkompis Erica hade gjort det här för ett tag sedan. Så fick vi älgfärs av svärmor och svärfar och då blev vi sugna att testa. Himla gott blev det. Vi serverade Felix criss cut pommes till, olika grönsaker, riven ost och såser. MUMS!

Tack för receptet Erica!



Hemmagjort kebabkött på älgfärs

älgfärs
Santa Marias kebabkrydda
salt
peppar
pizzakrydda

Blanda färsen med kryddorna och tryck ut på bakplåtspapper. In i ugnen på 200 grader i ca 10-12 minuter. Skär köttet i lagom stora bitar och servera.





-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar