onsdag 4 februari 2015

Thailandsresan till Khao lak

Då kör vi lite om resan för er som är intresserade. Hotellet kommer att få ett eget inlägg lite senare.

Flygresan till Phuket tog ca 11 timmar med direktflyg från Luleå. Sen tog det nästa två timmar att åka buss från flygplatsen till hotellet. Max blev åksjuk och kräktes i sin keps. Så det blev till att slänga den och köpa en ny.

Det har blivit mycket badande, mest i poolen. De två yngsta grabbarna var inte så förtjusta i havet men jag smet iväg dit några gånger utan dem eftersom havet låg så nära hotellet.


Svärmor blev magsjuk efter en vecka och var sängliggandes i 4 dagar. Det var först de sista dagarna hon stod på benen igen. Själv trillade jag dit på matförgiftning 4 timmar innan vi skulle resa. Just innan vi åkte tog jag Immodium och sov på bussen, så jag klarade mig undan lindrigt.

Biw, tjejen som jobbade i poolbaren blev väldigt förtjust i Love. Hon kom ofta och hämtade honom till baren så han fick hänga där med henna. Han köpte ett armband åt henne innan vi for.


Vi har träffat Phil och hans fru Jo från Australien. Phil lärde oss att svaret på frågan " What time is it?" är "It´s beer o´clock".


Jag har fått HEMSKA myggbett. Ena foten svall upp och blev blå, så jag fick söka läkarhjälp och fick antibiotika. Hjälpte inte dock. Kunde inte gå så långt så vi blev ganska bundna till hotellet. Äckelvarning på bilder nu...Pojkarna har ätit i snitt 4 glassar per dag och Max drack chocolate milkshakes.Vi har sett Patrik Isaksson spela på hotellet.


Pojkarna har träffat "Snygg-Erik" och fått hans autograf.
Vi har även sett två ormar varav en blev dödad av en ninja, men det fick vi inte med på bild.

Vi har sett solnedgångar på Coco beach, en strandrestaurang som jag tyckte hade godaste maten, den här resan.


Max ritade i sanden till mormor och morfar.


Pojkarna har spelat minibiljard.Har ni inte besökt Thailand redan, så är det något jag verkligen rekommenderar. Ett STORT plus var att vi inte såg till någon prostitution under hela vår vistelse i Khao lak.

Vi börjar spara till nästa resa nu...

-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: