torsdag 2 april 2015

Parfait med punchkopp

Blev bjudna till våra bästa grannar som bjöd på en fantastisk efterrätt till kaffet. Enkel att göra och fabulicious! Tack Olof och Carin!


Parfait med punchkopp

1 st

1 äggula
1 msk socker
1 dl grädde
70% Fazer mörk choklad
punch

Knäck ägget och försök spara äggskalet som kopp.
Vispa ihop ägget och sockret.
Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten.
Hyvla flagor av mörk choklad och vänd ner. Häll smeten i liten form.
Tryck ner äggskalskoppen i smeten och in i frysen 2-3 timmar.
Det passar att göra denna just innan gästerna kommer. När man har ätit förrätt, varmrätt och det är dags för efterrätten, så är den lagom frusen.
Precis till servering, häll iskall punch i äggskalet.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar