fredag 5 juni 2015

Frukost och ett boktips

Så har man överlevt första veckan åter på jobbet. Det har gått över förväntan, men igår var en tuff dag och jag var trött i både röst och kropp när jag kom hem.

Ikväll åker vi till Ostvik där vi ska campa i husvagnen. Imorgon åker vi till Piteå på loppis så jag hoppas på några fina fynd.

Dagens frukost, frukt, juice och limpa med baconost, rökt Jokkmokkskorv och gurka. Så jäkla gott!Visning pågår av Sofie Sarenbrant


Morgonen efter familjen Göranssons husvisning i Bromma hittar sexåriga dottern Astrid sin pappa brutalt mördad i gästrummet. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Har någon dröjt sig kvar efter visningen? Det enda som talar för det är att Astrid påstår att en främling har klappat henne på kinden under natten.

Kriminalinspektör Emma Sköld utreder fallet. Hon misstänker att mannens hustru kan ligga bakom dådet, och hemligheter som avslöjas stärker teorin. Men när fler mord sker i samband med husvisningar ställs allt på ända. Vad är det egentligen som pågår i det på ytan idylliska bostadsområdet? Och vad är kopplingen mellan offren?
Visning pågår är den tredje fristående deckaren om kriminalinspektör Emma Sköld.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar