tisdag 2 juni 2015

Pasta med apelsinkyckling

Godmorgon på er, och välkomna säger jag till nya läsare. Så roligt att ni hittat hit!

Det här var mumsigt en fredagskväll. Enkelt att göra. Parmesanen till är ett måste! Även barnen tyckte om den här rätten.


Pasta med apelsinkyckling

ca 6 port

4 kycklingfiléer, stora
salt och peppar
1 stor gul lök
0,5 burk philadelphiaost med smak av gräslök
3 dl grädde
1,5 kycklingbuljongtärning
2 msk tomatpuré
2 msk koncentrerad apelsinjuice

Till servering:

färsk pasta
riven parmesan

Skär kycklingen i mindre bitar. Fräs i smör, salta och peppra. Lägg åt sidan.
Hacka löken och fräs den mjuk i smör. I med kycklingen och resten av ingredienserna.
Låt puttra ca 10 minuter medans pastan kokar.
Servera med extra svartpeppar, parmesan och en god sallad.



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar