lördag 1 augusti 2015

Pizzabröd med soltorkade tomater, fetaost och oliver

Gjorde en ny, spännande variant av ostfyllt vitlöksbröd (som ni hittar här)Den här gången blev det med italienska smaker. Supernajs och snabblagat, passar utmärkt till grillmiddagen.


Pizzabröd med soltorkade tomater, fetaost och oliver

1 rulle pizzadeg
riven ost
150 g fetaost
10 soltorkade tomater
30 svarta oliver
torkad oregano
nymalen svartpeppar
smält smör

Rulla ut pizzadegen på bakplåtspappersklädd bakplåt.
Lägg riven ost på ena sidan, men spara så att kanterna går att trycka ihop.
Smula över fetaost. Hacka tomaterna och strö över. Dela oliverna och strö över.
Krydda med oregano och peppar. Vik över degen och tryck ihop brödet med tummarna.
Pensla med lite smält smör.
Skjuts in i ugnen i 225 grader i ca 13-15 minuter.




-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar