måndag 16 november 2015

Tortillachips

Gulliga, rara Cicci! Hon visste att vi är sjuka och kom förbi med en massa hemlagat. Plättar, spagge och köttfärssås, köttbullar och makaroner. Till hela familjen! Hur tur har jag inte att ha en sån fin vän?

Jag fick även tortillas som blivit över vid en tacomiddag, så av dessa gjorde jag smarriga tilltugg, som även funkar som tillbehör till soppa.


Tortillachips

mjuka tortillabröd
rapsolja
italiensk salladskrydda
flingsalt

Värm stekpannan och slå i lite olja.
Lägg ner brödet och fritera på bägge sidor. Krydda med salladskrydda och lite salt.
Låt rinna av på hushållspapper och klipp i trekanter.


-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. De där tilltuggen var väldigt goda! Rena snacksen!
    It takes one to know one. Angående det här med fina vänner. :)

    SvaraRadera