fredag 1 januari 2016

Pyttipanna på julskinka

Gott nytt år på er! Hoppas ni hade en fin nyårsafton. Det hade vi. Vad vi åt får ni kika på vid ett annat tillfälle. För idag har vi P-dag. Det blir pyjamas, promenad, pizza och pilm (film).

I år har vi gjort slut på skinkan genom att göra pytt på den. Himla gott och smidigt. Var försiktig med saltet eftersom både halloumin och skinkan är salt.


Pyttipanna på julskinka

julskinka
kokt potatis
halloumi
champinjoner, färska
gul lök

Till servering:
stekt ägg
sås på creme fracihe, apotekets sötstarka senap och salt

Strimla löken och stek mjuk i smör.
Tärna osten och stek i smör.
hacka svampen och fräs i smör, smaka av med salt och peppar.
Skär skinkan i kuber och fräs i smör.
Skär potatisen och fräs i smör, krydda med grillkrydda och peppar.
Servera.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar