torsdag 14 juli 2016

Cava sangria

God morgon! Idag jobbar Daniel sin sista dag innan semestern så ikväll drar vi iväg med husvagnen en kort stund. Ska bli grymt skönt! Hoppas nu att sommaren kommer igång ordentligt. Ha en fin helg, kamrater!

Anette bjöd på en väldigt god cava sangria som läskade i värmen. Receptet är från Allt om mat. Förvara gärna frukterna i kylen före, så drycken blir riktigt kall.


Cava sangria

1 flaska cava (75 cl)
6+1 apelsin
1 lime
2 persikor
250 g honungsmelon

Halvera och pressa saften ur 6 apelsiner. Skölj en apelsin och lime noga i ljummet vatten.
Skär dem i skivor.
Kärna ur och skär persikorna i klyftor.
Skala, kärna ur och skär melonen i bitar.
Lägg frukten i en skål eller saftblandare och häll över apelsinsaft och cava.




-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar