söndag 14 augusti 2016

Caesardressing

Så ska vi njuta av den sista semesterdagen innan kneg igen. Det lät bli film och mys. Här kommer receptet på den godaste caesardressingen. Ja, det stavas så, inte ceasardressing som de flesta tror. Receptet är från Taste by Louise.


Caesardressing

2 äggulor
2 dl matolja
0,5 msk dijonsenap
1 msk kapris med spad
4 inlagda sardeller (kan uteslutas)
6-7 droppar worcestersås
1 dl parmesanost, riven
1 vitlöksklyfta
1,5 dl gräddfil
2 tsk citronsaft
salt
nymald svartpeppar


1. Mixa alla ingredienser utan olja och gräddfil i en matberedare eller minimixer.
2. Tillsätt oljan långsamt i en tunn stråle under mixning. Rör sist i gräddfil.

Tips!
Mängden dressing i det här receptet är väl tilltaget för att det är lättare att mixa en större sats. Det som inte används passar perfekt till grillat, clubsandwich eller andra sallader.


(recept från Taste by Louise)

-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar