fredag 21 oktober 2016

Tapasbricka och ett boktips

Fredag idag och en hel helg med ingenting inbokat. Precis vad jag behöver. Inga måsten, bara tid för mig själv och familjen. Promenader, läsa, se film eller serie. Jepp.

Köpte en tapasbricka på Coop igår. På torsdagar har vi a-lagsfika på jobbet, så middag går bort. Här var det lite charkuterier, ostar, oliver och heta spanska räkor. Perfekt förrätt för två.
Alfahannen av Katarina Wennstam

Jack Rappe tar kvinnor som en karl ska. Att de inte alltid är med på noterna hör ju bara till spelet, eller hur? Filmen älskar sina bad boys, och Jack Rappe är den verklige alfahannen bland de manliga skådespelarna. Därför blir det också en sensation av stora mått när Rappe hittas på bryggan med ett livshotande sår i magen. Jack Rappes våldsamhet verkar till slut ha hunnit ikapp honom själv.
(text från adlibris)


Och har ni smakat den mogna mangon nu? Den är ju sååå god! Inte som i Thailand, men de godaste jag smakat i Sverige. Det gäller dock att den är ordentligt mogen. Den ska vara mjuk och den ska dofta mango när man luktar på skalet. Extrapris på Coop, 10:- styck. Nej, jag är inte sponsrad av Coop.-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: