söndag 5 mars 2017

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd till som man kan suga upp det sista av såsen med.


Fisk i ugn med gräddsås & bacon

4 port

600 gram torskfilé
3 dl vispgrädde
1 paket bacon, tärnat och stekt(140g)
3 msk chilisås
0,5 dl hackad dill
1 msk pressad citron
ca 0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar

1. Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Salta firren.
2. Blanda grädde, chilisås, citronsaft och peppar i en bunke. Slå det över fisken.
3. Strö över det stekta baconet.
4. Ställ in i 200 grader varm ugn ca 20 min.





-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar