fredag 31 mars 2017

Vitlöksräkor i sås med soltorkade tomater

Friday baby! Här kommer ett sent tips på vad ni kan käka ikväll. Såg receptet på en sån här video på jotooben. Klart på under 30 minuter, sååå gott!


Vitlöksräkor i sås med soltorkade tomater

400 g vannameiräkor
1 stor vitlöksklyfta
smör
1 liten gul lök
5 inlagda soltorkade tomater
2,5 dl grädde
salt
70 g färsk babyspenat
4 dl finriven parmesanost
italiensk salladskrydda
persilja
citronpeppar

1. Tina räkorna. Fräs dem och riven vitlök i smör tills de blivit rosa. Lägg åt sidan.

2. Hacka löken och fräs i smör. I med strimlade soltorkade tomater och grädde. Låt puttra.

3. I med färsk spenat och riven parmesan. Krydda med italiensk salladskrydda och färsk persilja.

4. Krydda med citronpeppar och salt. Vänd ner vitlöksräkorna och låt dem bli varma.

5. Servera med t ex ris, pasta eller bröd.





-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar